2008. november 17., hétfő

amelyben bristolozik, sok negylabuval

Jaj gyerekek, annyira jo Bristol!!!
Tegnap Sheilaval elmentem nagy parkba Urschkat setaltatni, es jott velunk egy kornyekbeli masik farkaskutya is, Tilly, akinek a gazdaja suket es beteg, ezert nem tudja setaltatni, ugyhogy mindig Sheila viszi. Es elmeselte, hogy a suket nonek 8 (!!!) fia van, akik 2 torzset alkotnak:)) vannak okos muvelt fiai es buta fiai is:) bocs, Sheila meselte mindezt, nem Tilly:)
Ma reggel meg arra keltem, hogy itt mosolyog a konyhaban egy nagy blueberry torta, mellette Sheila cetlijevel, hogy ejjel sutotte, de kicsit odaegett, mert elaludt kozben:) Just for the record, nem is egett, hanem tok finom.
Csutortokon voltam Dorival a "masik" las iguanasban, nem a nagy, ahol dolgozunk, hanem van egy kicsi is. Iszonyu jo volt, annyira hianyoztak ezek a kajak meg koktelok... Es Josh, aki regen a mi fonokunk volt, de most mar ott fonok, csinalt nekunk gumicukor izu ingyen koktelt:)
Penteken Aniaval, a lengyel konyhaslannyal buliztam, miutan delutan Sheilanal engedetlen kiskutyat vigyaztam, aki mindent meg akar zabalni. Szombaton megint Dori, aztan bementunk zarasra a mi las iguanasunkban, ahol mindenkit tudtam udvozolni, tokre orultek nekem, nagyon jo volt. Aztan a casinoba meg atjott utanunk John, tudjatok, a kedvenc foszakacsom is:)
Ma fogok talalkozni a torzsvendeg nenivel es bacsival las iguanasbol, akik kicsit orokbefogadott nagyszuleim lettek, emlekeztek? Biztos irtam roluk. Ok azok, akiknek 46 eves hazassagi evfordulojuk volt. Aztan Mansooral, a pakisztani jogasz-koktelmixerrel talalkozom, meg meg meglatjuk:)
jaaaaj holnap el kell innen menni, jaj... nagyon elveztem!

Nincsenek megjegyzések: